Menu
Image: Pixabay

Seværdigheder Djursland - Se Toplisten Her

Djursland er hjemstedet for en lang række seværdigheder. Djursland er blandt andet stedet, hvor du finder Danmarks største rutsjebane. Mens Djursland ikke altid får samme opmærksomhed som de større byer i Danmark, så er der en lang række store seværdigheder i Djursland.

Hvis du planlægger en tur til Djursland, så kan du med stor fordel drage nytte af denne top fem over de største seværdigheder i Djursland.

Top 5 seværdigheder i Djursland

#1 - Djurs Sommerland

Nordens største sommerland og Danmarks største rutsjebaner. Ja, Djurs Sommerland sælger nærmest sig selv med blot de to argumenter. Sommerlandet har flere end 60 forlystelser, der er rettet mod hele familien.

Djurs Sommerland er inddelt i ni temalande, hvor hvert land har sit helt eget tema og forlystelser. 

En entrebillet til Djurs Sommerland koster 299 kr og gælder for alle i alderen 3-64 år. Det er også muligt at købe to-dagsbilletter eller sæsonkort.

#2 - Ree Park Safari

Du behøver ikke tage til Afrika for at komme på safari. Det kan du nemlig også komme i Ebeltoft, hvor du finder Ree Park Safari. Området for parken løber op i næsten 200 hektar, hvor du kan komme rundt og udforske de fire verdensdele, som parken er delt op i.

Her finder du en lang række dyr fra eksotiske lande, hvor du kan tage med rundt på safari og komme helt tæt på dyrene på savannen.

Det koster mellem 170-190 kr. at komme ind for voksne, mens det for børn fra 3-11 år koster 90-110 kr.

#3 - Kattegatcentret

Danmarks eneste sandtigerhaj har hjemme i Kattegatcentret i Grenaa, hvor du kan komme helt tæt på både hajerne og sælerne. Du kan endda selv hoppe i bølgerne og komme helt tæt på dyrene.

Du finder flere end 250 dyrearter i Kattegatcentret, der bringer dyrelivet fra havet helt tæt på i et oplevelsesrigt center, hvor der er underholdning, spænding og læring for hele familien.

Billetpriserne ligger på 95 kr. for børn fra 3-11 år, mens de koster 175 kr. for voksne.

#4 - Skandinavisk Dyrepark

Vi bliver i dyrenes verden med Djursland-seværdigheden nummer fire på listen. Skandinavisk Dyrepark skulle være Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor det både er muligt at komme ind og se fodringen af rovdyrene og se havørneshow.

Børn kan komme ind i Skandinavisk Dyrepark for 95 kr, hvis de er mellem 3-11 år, mens voksne kommer ind for 190 kr.

#5 - Fregatten Jylland

Ja, vi kommer ikke udenom den. Fregatten Jylland er nærmest et must på listen over seværdigheder Djursland. Fregatten har, trods sin lange historie og charmerende atmosfære ikke helt samme mænge i tilbuddene, som de andre seværdigheder i Djursland på denne liste.