Menu
Image: Pixabay / ManuelaJaeger

Bedste Hoteller Ebeltoft

Hvilket hotel skal jeg vælge i Ebeltoft?

Er du på jagt efter et godt sted at overnatte i Ebeltoft og det ikke betyder noget om overnatningsstedet ligger lige midt i byens centrum eller lidt udenfor bygrænsen.

Så kan vi varmt anbefale Basballegaard Bed and Breakfast, som godt nok ligger 8,6 kilometer fra centrum, men til gengæld får du den smukkeste udsigt over havet og en sød betjening. Stedet har 3,5 stjerner.

Ebeltoft centrum kunne også være et rigtig godt bud, det ligger lige midt i byen på overgade. De har nogle fine værelser og nogle meget overkommelige priser. Så er du en større børnefamilie, som skal på tur med overnatning i Ebeltoft kunne dette måske være en mulighed.

Et af de lidt finere steder i Ebeltoft er Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurent, som ligger lige ud til vandet. Her bliver der både serveret lækker morgenmad, frokost og a la carte aftenmenu. Alle værelserne her er lækkert indrettet med alt hvad du har brug for.

Søger du et hotel som udstråler gammel sjæl og hvor du kommer tilbage til de gamle aner, så er der også Molskroen, som ligger lidt udenfor centrum. De byder på gratis morgenmad og en restaurant med terrasse og have til.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til ovenstående indhold. Der kan du, udover mange andre ting, købe øreringe. Heraf markatet på indhold.

Relaterede indlæg