Menu
Image: Pixabay / jackmac34

Ebeltoft Ting At Lave?

Ebeltoft er en by med 7.200 indbyggere beliggende på Djursland i Østjylland og er den største by i Syddjurs kommune. Ebeltoft udtales som følgende [æ-bel-toft], hvilket også gør det til sin sag, at skulle stave til byens navn.

En af de ting du helt sikkert skal foretage dig er, at vandre gennem de smukke gader der er i Ebeltoft og nyde synet af de skæve huse og de smukke brolagte veje.

Måske du kommer forbi et af de berømte ishuse, hvor du ikke bare kan passere uden at indtage en stor lækker hjemmelavet is.

En tur ved stranden er også et must, når du sætter dine ben i Ebeltoft. Der er de smukkeste børnevenlige strande, hvor det eneste du skal er at nyde dagen og det forhåbentlig dejlige vejr.

Ønsker du at se vilde dyr, så er Ree park med deres 70 hektar virkelig et besøg værd. Her er det næsten ligesom at være med på savannen, hvor dyrene lever i det fri og det nærmest er dig, som er kommet i bur.

Fregatten Jylland holder også til i Ebeltoft og er helt klart et besøg værd. Her kan du indtage synet af et stort rigtigt gammeldags sejlskib. På selve skibet er der et museum, hvor der både er aktiviteter for børn såvel som voksne.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til denne tekst. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs smykker. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Relaterede indlæg