Menu
Image: Pixabay / sarahbernier3140

Ebeltoft Med Børn?

Ebeltoft er en dejlig by, ikke for stor og ikke for lille med smukke gamle gader og en fantastisk atmosfære. Ebeltoft er et perfekt sted, at tage sine børn med hen, når du skal på ferie med familien.

Hvad skal du så lave og se i Ebeltoft, når du er ankommet?

Ebeltoft har en fed strand, og da byen ligger på østkysten, har du ikke de store vilde bølger og den hårde blæst, som du ofte ser på vestkysten. Derfor egner byen sig også godt til børnefamilier, hvor børnene stadig er små.

Har du været på stranden hele dagen og skal ud at have lidt at spise? Så kan jeg varmt anbefale at du går på: Restaurant Smag, der ligger i Skindergade. De serverer små lækre tallerkner med nærmest lige, hvad du kunne tænke dig.

Er du til vilde dyr, så kan Ree Park anbefales, den ligger ikke langt fra Ebeltofts gader. Her er der mulighed for at se en masse skønne dyr, nærmest som hvis de levede i det fri. Ree Park dækker 70 hektar, så du kan sagtens sætte en hel dag af til det.

Hermed håber jeg, at du får nogle fantastiske dage i Ebeltoft med mange gode oplevelser og med lidt sol på kroppen.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette blogindlæg. Der kan du bestille et sortiment fra Lulu. Herfra siger vi tusind tak.

Relaterede indlæg